Skip to main content

Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Muistotilaisuuden tarjoilu

Varaamme muistotilaisuudelle tilan ja tuotamme tilaisuuteen valitun tarjoilun sekä huolehdimme ohjelmajärjestelyistä.

Siunaustilaisuuden jälkeen kokoonnutaan muistotilaisuuteen. Tilaisuus voidaan järjestää esimerkiksi seurakuntatalolla, edesmenneen tai jonkun omaisista kodissa mutta myös ravintoloiden kabinetti- ja juhlatilat sekä erilaiset järjestötalot ovat sopivia paikkoja.

Musiikkiesityksiin löytyy toimistomme kautta ammattilaisia ohjelmansuorittajia. Heidän joukossaan on mm. oopperalaulajia ja lausujia sekä eri instrumenttien sooloisteja.

Muistotilaisuudessa on yleensä kahvi- tai ruokatarjoilu. Oman toimistomme Caritas Catering on kestävän kehityksen periaattein toimiva ryhmä ammattilaisia, joilla on vankka ammatillinen osaaminen ja joista useimmat ovat tunnustetun kansainvälisen gastronomisen Chaîne des Rôtisseurs-järjestön jäseniä. Tarjoilukokonaisuus muokataan aina asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisesti tilaisuuteen osallistuvien erilaiset dieetit ja ruoka-aineallergiat huomioiden. Caritas Cateringin tilaisuuksissa käytetään aina kauniita valkoisia pöytäliinoja ja asiakkaan valinnasta myös kankaisia lautasliinoja sekä hopeisia ruokailuvälineitä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.