Skip to main content

Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Arkut ja uurnat

Arkkujen ja uurnien mallit ovat nähtävissä palvelutoimistossamme.

Asiakkaittemme valitsemat arkkumallit ovat pääosin kotimaisen SHT-Tukku Oy:n tuotantoa. Tilaamme ja valmistutamme kauniita ja yksilöllisiä arkkuja useilla valmistajilla myös asiakkaiden toiveiden mukaisena. Arkku kertoo omalla tavallaan vainajan elämästä. Arkut ovat joko täyspuisia tai puurunkoisia mutta kangasverhoiltuja. Käytetyt puulajit ovat koivu, honka ja tammi. Kaikki kauttamme välitettävät arkut ovat maatuvia ja ne voidaan tuhkata.

Persoonallisia valintoja ovat esimerkiksi Ristomatti Ratian ja Eeva Backmanin suunnittelema, luonnon inspiroima Venho-arkku sekä pohjoismaiden suurimman suunnittelutalon Jacob Jensenin Diamant-arkut ja -uurnat.

Uurnissa on tarjolla monien pienempien valmistajien sekä käsityöartesaanien yksittäiskappaleita, jotka ovat esillä palvelutoimistossamme. Maatuvien uurnien lisäksi valikoimissa on vesistöhautaukseen sopivia, mm. Georg Babitzinin valmistamia keraamisia uurnia sekä kolumbaarion hautaholviin talletettavia metalli- ja kiviuurnia.

Myönnämme sotaveteraaneille, sotainvalideille ja rintamamiesveteraaneille sekä sota-ajan (vv. 1939-1945) vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä olleille henkilöille, mm. Lotta-Svärd-järjestön jäsenille sekä näiden puolisoille ja/tai leskille kymmenen prosentin (10%) alennuksen normaalihintaisista arkuista.